Norge har talt. Sondre (29) er landets hyggeligste kassamann

Sondre Guttormsen, som jobber på Eurospar Tomasjord, er nå kåret til Norges hyggeligste kassamann av Hjemmets lesere.

BLE OVERRASKET: Sondre Guttormsen hadde bare en helt vanlig dag på jobben i kassa på Eurospar Tomasjord da han ble overrasket av sjefen Freddy Svendsen (til høyre med sjekk) og Hjemmet-redaktør Anne Vestad (bak handlevogn). 

Eksklusiv

De siste månedene har magasinet Hjemmet jobbet med å kåre Norges hyggeligste kassadame- eller mann. Siden de offentliggjorde konkurransen har de fått inn over 2600 forslag, fordelt på 1158 unike navn. Deretter fikk en jury sagt sitt og plukket ut 18 finalister, en fra hvert fylke. Av disse kunne magasinets lesere stemme på sin favoritt via SMS og fredag fikk vinneren, Sondre Guttormsen fra Tromsø, overrakt den hederlige tittelen. Uten at han ante noe.