Kjetil Emil Olsen kjøpte bolig for 6,8 millioner – nå vil han ha 6,5 millioner tilbake etter fukt i huset og muggsopp i bassenget

Den tidligere TIL-spilleren og kona har saksøkt et forsikringsselskap da de mener huset de kjøpte har så store fuktproblemer at det er ubeboelig.

FUKT OG MUGG: Olsen og Michalsen mener det er det store fuktproblemer i huset som de kjøpte Håkøyvegen 187 i mai 2017, samt muggsopp i bassenget, og krever tilbake 6,5 av den totale kjøpesummen på 6,8 millioner kroner. 

Eksklusiv

I neste uke skulle egentlig næringslivsprofilen, investoren og den tidligere fotballspilleren Kjetil Emil Olsen møte i Nord-Troms tingrett sammen med sin kone Anita Michalsen. De har saksøkt Protector forsikring for 6,5 millioner kroner i erstatning og prisavslag etter et huskjøp på Håkøya i mai 2017. Tirsdag ble det kjent at saken er utsatt.