Høyre-kandidat raljerte mot aktivitetstilbudet i sentrum: Nå slår Rødt-Olsen tilbake

Jens Ingvald Olsen (R) langer ut mot Høyres kritikk av tiltakene for barn og unge i sentrum. – Høyre kjempet med nebb og klør mot skateanlegg, isbane og akebakke.

UFORSTÅELIG: Jens Ingvald Olsen (R) forstår ikke hvordan Sebastian Henriksen (H) gir inntrykk av at Tromsø kommune ikke har gjort noen ting for barna og viser til parkprosjektet Prostneset Park/Byrom. Foto: Tor Andre Markussen 

Eksklusiv

Tidligere kalte Sebastian Henriksen (H) lekeplassen på Strandtorget for en nordnorsk «raillsjå» og mente barn fortjente bedre anlegg. Kommunepolitiker Jens Ingvald Olsen (R) reagerer på utspillet til Henriksen, og forstår ikke hvordan han kan gi inntrykk av at Tromsø kommune ikke gjør noe for byens barn og unge.