Slik synes Kvaal (H) og Wilhelmsen (Ap) at valgkampen har gått

Meningsmålingene viser tilbakegang for både Høyre og Arbeiderpartiet sammenlignet med resultatene fra valget i 2015. Både Hans Petter Kvaal (H) og Gunnar Wilhelmsen (Ap) er likevel godt fornøyde med valgkampen.

VENTER I SPENNING: Fredag formiddag pakket Vanja Terentieff (H) og ordførerkandidat Hans Petter Kvaal valgkampmaterial på Tromsø Høyres kontor fredag formiddag. Mandag kveld er de samlet på samme sted for å følge valgresultatene.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

I kommunevalget for fire år siden fikk Tromsø Ap 29,8 prosent av stemmene, mens Tromsø Høyre fikk 20, 3 prosent. I den siste meningsmålingen, gjennomført av Respons analyse på vegne av iTromsø og VG, har de to partiene falt til henholdsvis 16,9 og 15,4 prosent.