Erlend Svardal Bøe (H): – Vi holder fortsatt døra på gløtt

Senterpartiet har valgt å forlate sonderingene med høyresiden og inngå forhandlinger med Ap, SV og MDG, men Erlend Svardal Bøe (H) mener at det ikke er over helt ennå.

SKUFFET: Erlend Svardal Bøe (H) er skuffet over at Senterpartiet har valgt å inngå i forhandlinger med venstresiden heller enn Høyre og de andre borgerlige partiene. Her fra valgvaken til Tromsø Høyre sent mandag kveld da han forsøkte å holde stemningen oppe til tross for dårlige tall tidlig på valgvaken. Foto:   Foto: Frank Lande

Eksklusiv

– Jeg synes selvfølgelig at det er skuffende at Sp velger å gå i forhandlinger med venstresiden. Vi har hatt et godt samarbeid med Sp og andre borgerlige partier i denne perioden og jeg hadde håpet at vi skulle finne sammen og få dette til, sier Erlend Svardal Bøe (H).