Trålerbrannen:

Måtte evakuere leiligheten i all hast – ventet halvannen time i bussen som skulle frakte dem vekk

Sharifa Buchana Imani (23), Miriam Catharina Tessem (20) og Tamara Tessem (22) er ikke voldsomt imponert over informasjonen de fikk i forbindelse med evakueringen av nabolaget deres sent onsdag kveld.

Hjemme igjen: Sharifa Buchana Imani (23), Miriam Catharina Tessem (20) og Tamara Tessem (22) var tilbake i kollektivet på Stakkevollvegen torsdag kveld. Det eneste tegnet på at det hadde vært en dramatisk brann like i nærheten av boligen kvelden før, var noe røyklukt på badet da de kom hjem i formiddag.   Foto: Rikke lange

Eksklusiv

Studentene bor i et kollektiv sammen med to andre i en kjellerleilighet på Stakkevollvegen, rundt 250 meter fra kaia hvor det torsdag kveld fremdeles ryker fra den russiske tråleren som tok fyr onsdag formiddag.