JM Hansen inngår samarbeid for å styrke sin posisjon i markedet for smarte bygg

Avtalen mellom JM Hansen og Schneider Electric skal gjøre dem i stand til å drive innovasjon og samarbeid for smartere bygg, bedre infrastruktur og høyere energieffektivitet.

INNGÅR AVTALE: Sammen skal de to bedriftene posisjonere seg i det nordnorske markedet. Fra venstre: Frank Sunde (distriktssjef i Schneider Electric), Nina Hansen (direktør i JM Hansen), Dag Otterstad fra Schneider og Sverre Benjaminsen (kommersiell direktør i JM Hansen). Foto: Frank Lande 

Eksklusiv

– Partnerskapet med Schneider gir oss mulighet til å styrke laget og vår spisskompetanse innen automasjon. Dette er bare starten på vår satsing mot en tydeligere posisjon i fremtidens automatiserte bygg og byer, et marked som vil vokse betraktelig i tiden som kommer, sier Nina Hansen, administrerende direktør i JM Hansen.