Abdi (25) tok knivene fra kvinnen som angrep tilfeldige ofre: – Siden det var halloween, trodde jeg det var tullekniver som hun ropte og viftet med

25-åringen møtte tilfeldigvis kvinnen da hun gikk til angrep mot forbipasserende i sentrum natt til fredag. – Jeg forsøkte å prate med henne, og spurte hva om har skjedd, men hun sa bare noe om at alle var helt syke i hodet, sier han.

MØTTE KVINNEN HER: Abdi Yousef Ali (25) var i Fiskergata ved Blårock da han møtte kvinnen som viftet med to kniver. Etter å ha roet henne ned, forteller han at han tok fra henne knivene.   Foto: HÅKON STEINMO

Eksklusiv

Torsdag kveld var Abdi Yousef Ali (25) på vei hjem fra Huken Brygg, da han oppdaget at han hadde glemt mobilen sin. På vei tilbake til utestedet, ikke lenge etter midnatt, møtte han en kvinne i Fiskergata like ved Blårock. Hun ropte og viftet med to kniver.