Tromsøregissør står bak vårens storsatsing på Nationaltheatret

Eline Arbo (33) er så vidt ferdig med «Peer Gynt» på Hålogaland Teater, før hun skal sette opp «Jane Eyre» på Nationaltheatret.

ETTERTRAKTET: Eline Arbo gikk ut fra regilinja i 2016, men har allerede satt opp stykker ved Rogaland Teater, Hålogaland Teater og Nationaltheatret. Våren 2020 vender hun tilbake til sistnevnte med en dramatisering av britiske Charlotte Brontës roman «Jane Eyre» fra 1847. Foto: Ronald Johansen 

Eksklusiv

– Jeg gikk ut fra skolen for bare tre år siden, og er veldig glad for mulighetene jeg har fått til å sette opp mye spennende. Når man lager forestillinger så vil man selvsagt at folk skal komme og se dem, og at de skal generere flere prosjekter. Jeg tenker uansett at man bare må fokusere på å gjøre neste jobb så godt som mulig, sier Eline Arbo.