Nye E8:

Har gjort nye grunnundersøkelser av Leirbakken: – Jorda er fastere enn antatt

Arbeidet i Ramfjord med etablering av ny E8 pågår for fullt. Statens vegvesen håper nå å få reguleringsplanen behandlet i kommunestyret allerede i august.

3D-modell: På nettsidene til Vegvesenet har de lagt ut en 3D-modell av den nye veien. Modellen oppdaterer de fortløpende etter hvert som planene utvikler seg. Her kan man blant annet se hvordan den nye veien (merket i mørkegrønt) blir liggende i forhold til hus og omgivelser.  Foto: Skjermdump: Statens vegvesen

Eksklusiv

Torsdag 6. februar går fristen ut for å levere innspill for planprogrammet, og det er allerede varslet oppstart for reguleringsplanen. Prosjektleder Jøran Heimdal i Statens vegvesen håper på fysisk oppstart av arbeidet inne i Ramfjord høsten 2021.