Gutteklubben Kuken har skiftet samlingssted – og flyttet over gata til Amtmandens

Ordfører Gunnar Wilhelmsen frekventerer enda gutteklubben han fikk kritikk for å være en del av i valgkampen, men sier han er bevisst sin rolle som ordfører.

Med I «KUKEN»: Gunnar Wilhelmsen bedyrer at «Gutteklubben Kuken» ikke er noen gutteklubb, og mener at det ikke er noen problematiske sider med ved å delta i en gutteklubb.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Gutteklubben, eller bare «Kuken» hvor blant annet Gunnar Wilhelmsen er stamgjest har i en årrekke møttes annenhver torsdag på Bardus. Nå har de funnet et nytt samlingssted – Amtmandens, like over gata fra Bardus. Det startet som en vennegjeng på 80-tallet som skulle se fotball, og enda møtes de mens noen nye menn har kommet til, og andre falt fra.