Tidligere fiskeriminister Geir Inge Sivertsen fikk avskjed i nåde: – Nei, jeg er ikke grisk

28. februar gikk han av som fiskeri- og sjømatminister etter avskjed i nåde fra Kongen i statsråd. Siden den gangen har det vært stille fra Geir-Inge Sivertsen. Til nå. – Jeg er ikke bitter, men forbannet, sier han.

FORBANNET: I et intervju med Folkebladet sier tidligere fiskeri og sjømatminister, Geir-Inge Sivertsen at han ikke er bitter, men forbannet etter at han gikk av som statsråd 28. februar i år.   Foto: Trond Sandnes, Folkebladet

Eksklusiv

Han brukte to minutter på å svare statsminister Erna Solberg på spørsmålet om å bli fiskeri- og sjømatminister etter at Frp valgte å gå ut av regjering like over nyåret. Kun 39 dager etter var ministereventyret over for den folkelige politikeren fra Finnsnes. Han kom fra stillingen som ordfører i Lenvik kommune, var som kortest innom som statssekretær for næringsminister Torbjørn Røe Isaksen før han havnet bak skrivebordet i fiskeri- og sjømatdepartementet.