Rådgivere mener Alfheims framtid er best tjent med nye eiere: – Lite tyder på at kommunen vil kaste seg over ideene våre

Å overdra Alfheim til kommersielle foretak, sitter imidlertid langt inne for kommunen, mener Øystein Nermo, som i ett år har jobbet med å sikre svømmehallens framtid.

NYE EIERE: – Med bakgrunn med det som har skjedd med bygget så langt, er det lite som tyder på at kommunen blir å kaste seg over ideene våre. Alfheim svømmehall trenger en eier som er i stand til å kunne igangsette og gjennomføre hva anlegget egentlig skal ha for en betydning for byen, sier prosjektleder for Tenketanken, Øystein Nermo.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

For ett år siden satt kommunen sammen Tenketanken; et rådgivende organ som skulle finne forslag til Alfheim svømmehalls framtid, bestående av personer fra ulike bransjer, med ulike styrker og innsikt.