Slik blir åpning av barnehagene: Redusert åpningstid og tilbud om korona-test til alle barn med symptomer

Foreldre må forberede barna på at barnehagen blir annerledes i tiden fremover. Det er beskjeden fra utdanningssjef i kommunen, Kari Henriksen. Hun forteller at barnehagene tar en rekke grep for å begrense smitte.

BRA FOR BARNA: Leder for Tromsøs oppvekst- og utdanningsutvalg i Tromsø, Benjamin Arvola Notkevich (SV), håper at foreldre vil sende barna i barnehagen når de nå åpner igjen. – . Det er bra for barn å være på skole eller i barnehage sammen med andre på samme alder for å utvikle sosiale evner, sier han. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Fra mandag av åpner Tromsø kommune sine barnehager – mens småtrinnene på barneskolen åpner uka etterpå. Skoler og barnehager har vært stengt landet over i flere uker for å hindre smitte av korona-viruset.