Tromsøs reiseliv taper én milliard kroner på koronakrisen: – Vanvittig, sier reiselivssjefen

Reiselivsnæringen i Tromsø vil i løpet av august ha tapt rundt èn milliard kroner på koronakrisen, ifølge Visit Tromsø. - Vi drøfter en plan b, c, d, e og godt ut i alfabetet, sier direktøren for Fjellheisen.

TAPER 1 MILLIARD: Chris Hudson i Visit Tromsø sier reiselivsnæringen i byen hittil har tapt 100 millioner kroner på koronakrisen, og at tapet kan passere en milliard kroner i løpet av august.   Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

Eksklusiv

De mange tusen ansatte i Tromsøs hoteller, turistbutikker og opplevelsesfirma er hardt rammet av koronakrisen. Fra mars til september kan byens reiselivsnæring tape om lag en milliard kroner i inntekter, ifølge beregninger Visit Tromsø har utført for iTromsø.