Samlet seg for å støtte opp om flyplassutbyggingen: - Vi er redd for at Nord-Norge skal tape igjen

Lene Wium i Næringsforeninga ønsker at regjeringen skal redde flyplassprosjektet med en økonomisk krisepakke. Hun har mange sentrale Tromsø-aktører i ryggen.

VIL REDDE FLYPLASSUTVIDELSEN: Disse vil at flyplassutvidelsen skal bli en realitet. I front Lene Wium i Næringsforeninga og ordfører Gunnar Wilhelmsen. Bak, fra venstre: Dan Håvard Johnsen, Parabaran Rajalingam, Ivar B. Prestbakmo, Laila Lanes, Sebastian Henriksen, Marlene Bråthen, Helga Marie Bjerke, Andreas Willumsen, Christ Hudson og Stig Eliassen.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

I februar fikk Avinor klarsignal for utbyggingen av Tromsø lufthavn med en prislapp på én milliard kroner, men Avinors gigantkutt kan sette en stopper for utbyggingsplanene. Flere er bekymret for at den nye terminalen ikke står klar høsten 2023.