Arbeiderpartiet og administrasjonen støtter Arctic Center-klagen – saken kan få ny behandling

Ap-ledelsen varsler at de støtter lovlighetsklagen fra Artic Center og de borgerlige partiene. Dermed kan det gå mot en ny behandling av Arctic Center-planene i kommunestyret.

STØTTER KLAGE: Tone Marie Myklevoll og Jarle Heitmann støtter lovlighetsklagen om behandlinga av Arctic Center-planene. Her sammen med nest største eier i Arctic Center, og ordfører Gunnar Wilhelmsen, fra da han ble presentert som Aps ordførerkandidat i 2018. Wilhelmsen er inhabil i saken, og deltar ikke i kommunale møter om Arctic Center. Foto: Håkon Steinmo 

Eksklusiv

Høyre, Frp og Nei til bompenger i Tromsø har signert en lovlighetsklage utarbeidet av Arctic Center, om vedtaket truffet i kommunestyret i april. Der fikk ikke Arctic Center flertall for reguleringsplanen for en hyttelandsby.