iTromsø avslører:

Kilder tett på Gunnar Wilhelmsen (Ap): Inhabil ordfører skjelte ut partifeller etter Arctic Center-nei

Politikere i Arbeiderpartiet hevder de ble irettesatt av sin egen ordfører på et oppvaskmøte om Arctic Center. – Gunnar argumenterte for hvorfor Arctic Center burde realiseres. Det var åpenbart problematisk siden han er inhabil, sier Ap-politiker.

MILLIONER PÅ SPILL: Kilder på et internt Ap-gruppemøte beskriver et intenst, opprivende møte om Arctic Center. Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen er inhabil i saken, men ifølge iTromsøs kilder rettet ordføreren knallhard kritikk mot gruppa, og deres beslutning i saken.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Flere ledende politikere i Arbeiderpartiets er kritiske til ordfører Gunnar Wilhelmsens opptreden i den betente saken om Arctic Center. Overfor iTromsø beskriver en kilde tett på Wilhelmsen hans handlemåte som «uheldig, uryddig og uprofesjonell».