Opposisjonen krever svar om Wilhelmsens (Ap) innblanding i Arctic Center-saken: – Utilgivelig av ordføreren

Opposisjonspolitikere stiller seg hoderystende til opplysninger om ordførerens fremferd i Arctic Center-saken. Både Høyre og Fremskrittspartiet mener ordføreren har opptrådt svært uryddig, og at han ikke klarer å skille rollene som ordfører og privat forretningsdrivende.

VIL HA SVAR: En stort sett samlet opposisjon i kommunestyret retter skarp kritikk mot ordfører Gunnar Wilhelmsen og prosessen rundt Arctic Center. Fra venstre Erlend Svardal Bøe, Bjørn Gunnar Jørgensen og Bendik Hugstmyr Woie. 

Eksklusiv

iTromsø kunne fredag avsløre at ordfører Gunnar Wilhelmsen på et internt gruppemøte ifølge iTromsøs kilder skjelte ut Arbeiderpartiets kommunestyregruppe, etter at partiet hadde sagt nei til Arctic Center-planene.