Næring:

Sjømat er god butikk for Nina og Sverre

Knapt noen næring vokser mer enn sjømatnæringa. Bare i Troms og Finnmark er ringvirkningene på 15 milliarder kroner. Det merkes godt for Tromsø-bedriften JM Hansen.

GOD BUTIKK: Havbruksnæringa har blitt god butikk for den tradisjonsrike elektrobedriften JM Hansen i Tromsø. Her administrerende direktør Nina Hansen og kommersiell direktør Sverre Benjaminsen.  Foto: Jan Harald Tomassen

Eksklusiv

– I år og neste år er omtrent halvparten av vår omsetning knytta til sjømatnæringa. Det skyldes byggingen av det store slakteriet på Senja. Men normalt så er 25 prosent av det vi gjør knytta til sjømatnæringa, forteller administrerende direktør Nina Hansen og kommersiell direktør Sverre Benjaminsen i det snart 100 år gamle elektro- og automasjonsfirmaet i Tromsø.