Endre Lund Eriksen aktuell med ny ungdomsbok: – Boka inneholder noen tips til hvordan man kan bli millionær, som jeg håper ungdom ikke følger

Endre Lund Eriksen (43) har tidligere i år gitt ut «Døden – dødsens seriøse fakta» og «Dyrenes detektivbyrå: «Hvem forgiftet Hennie Hvalen?». Nå er han aktuell med sin tredje bok siden sommeren, nemlig «Hvordan jeg tjente min første million».

TREDJE BOKA PÅ ETT ÅR: «Hvordan jeg tjente min første million» er Endre Lund Eriksens tredje bok dette året.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Den seneste boka til Endre Lund Eriksen, «Hvordan jeg tjente min første million», handler om 15 år gamle Robin som vokser opp i en raddiss-familie med veldig politisk engasjerte foreldre. Robin selv er idealist og Høyre-mann, og syns det er pinlig med sine politisk aktive foreldre som knyter neve i avisa og er lidenskapelig opptatt av visesang og skal dra alle med på allsang hele tida.