Høyre-politiker og «influenser» reklamerer for produkter i sosiale medier: – Jeg er bevisst mine ulike roller

Sebastian Henriksen er en av Tromsø Høyres mest synlige politikere. Men det er ikke bare politikk han fronter – han får motytelser for å reklamere for ulike produkter på sosiale medier. – Jeg synes det er artig at folk vil samarbeide med meg, sier han.

INSTA-LIFE: Sebastian Henriksen liker å vise fram øyeblikk fra livet sitt i sosiale medier - og reklamerer gjerne for ulike aktører. - Livet ser langt mer spennende ut på Instagram, i virkeligheten er det flere lange dager på rådhuset, og bunker med sakspapirer, forteller Henriksen. På bildet til Høyre ser vi ett av innleggene han har delt gjennom et samarbeid med matleverandøren Wolt.  Foto: Sebastian Henriksen / Ronald Johansen

Eksklusiv

««SEB 100» rabatt hos @Wolt.Norge /ad». Slik reklamerer kommunestyrerepresentant Sebastian Henriksen for matleveransetjenesten Wolt på Instagram.