Forsvarsministeren lover mer penger til nordnorske bedrifter, men avviser at det handler om å kjøpe seg et godt omdømme

Frank Bakke-Jensen (H) og NHO brukte rørleggerbedriften Åge Nilsen som scene da de la fram strategien som skal koble Forsvaret og nordnorsk næringsliv tettere sammen.

SAMARBEIDER: NHOs direktør Ole Erik Almlid (til høyre) har fått med seg forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) på en satsing som skal gjøre det enklere for lokale bedrifter i Nord-Norge å by på kontrakter fra Forsvaret.  Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

Klokka 10 fredag landet flyet med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) om bord på Langnes. Bare 15 minutter senere sto han klar utenfor rørleggerbedriften Åge Nilsen for å fortelle at flere av Forsvarets budsjettkroner skal havne hos små lokale bedrifter.