Tor ble vitne til trafikkulykka fra kjøkkenvinduet: – Jeg sitter ofte med hjertet i halsen og ser på det krysset

To personer er sendt til UNN med lettere skader etter at personbilen de satt i ble påkjørt av en rutebuss på Kvaløysletta tirsdag ettermiddag.

VITNE: Tor Gabrielsen forteller at han har sett mange busser kjøre for fort ned bakken i kollektivfeltet samtidig som biler forsøker å komme seg ut på hovedveien. Bussjåføren i bakgrunnen er Stig Johannessen. Han var førstemann til stedet med sin minibuss kort tid etter ulykka.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

Tirsdag ettermiddag kjørte en rutebuss inn i siden på en personbil nord på Kvaløysletta nært Sandnessundbrua. Det snødde tett og var stor trafikk fra Tromsøya over brua og videre sørover på Kvaløysletta. Biltrafikken ble dirigert rundt brannbil, flere politibiler og ambulanser parkert langs veibanen.