Jan skjønner ikke hvorfor distriktet får skjenkenekt når de ikke har smitte: – Det er ikke rett

Utestedene Direktøren på Hansnes og Go2 Grill i Lyngen synes det er urettferdig at de ikke får servere alkohol fordi de er økt smitte i byene sørpå.

ØLKARTET: Jan Johansen driver utestedet Direktøren på Hansnes. Han mener at Nord-Norge ikke skulle trenge å stenge fordi det er økt smitte i Sør-Norge. Vil ha egne skjenkeregler omtrent nord for ølskummet i dette Mack-glasset.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Søndag kveld holdt regjeringen en pressekonferanse om nye koronarestriksjoner for å slå ned smittespredningen på nyåret. Fra 4. til 18. januar legges det begrensninger på hvor mange som kan samles privat, samt at det maksimalt kan samles ti personer innendørs til idretts- eller kulturarrangement og lignende.