Rettsforsker mener Norges Arktiske Studentsamskipnad bryter loven: – De har skaffet seg et rør inn i depositumskassa

Norges Arktiske Studentsamskipnad har en depositumskonto for 4000 studenter. Rettsforsker ved UiT mener Samskipnaden bryter loven på flere punkter. Samskipnaden mener derimot de har alt på det rene.

KRITISK Marius Storvik, førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet på UiT reagerer på hvordan Norges Arktiske Studentsamskipnad behandler studentene. Han mener at Samskipnaden bryter loven på flere punkter. Samskipnaden viser til en forskrift, men Storvik mener at de mangler juridisk kompetanse.   Foto: Privat

Eksklusiv

– Ifølge husleieloven skal en depositumskonto være en felles konto. Samskipnadens depositumskonto er ikke en felles konto og bryter loven på flere punkter. Samskipnaden har skaffet seg et inn rør inn i depositumskassa, sier Marius Storvik, førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet på UiT.