Ungdomsskoleelever ber om hjelp fra byens befolkning til å komme seg ut: – Vi er lei av å sitte på ræva

Har du, din bedrift eller din organisasjon behov for innsatsen til en gjeng arbeidsvillige ungdommer? Da har elevene på niende og tiende trinn på Kvaløysletta skole en beskjed til deg.

VIL JOBBE: Elevene på Kvaløysletta skole har hatt valgfaget «Innsats for andre» helt siden de startet høstsemesteret, men korona-pandemien har ført til at de ikke har kunnet komme seg ut av klasserommene slik de har ønsket. Nå etterlyser elevene - og lærer Sigve Guttormsen (til høyre) korona-vennlige arbeidsoppgaver.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Helt siden i høst har mellom 80 og 90 elever på de øverste klassetrinnene på Kvaløysletta skole hatt valgfaget «Innsats for andre», der tanken er at elevene skal jobbe for andre utenfor skolen. Pandemien har imidlertid ført til at elevene har vært nødt til hovedsakelig å holde seg på skolen – og nå er de gått lei.