Ordføreren vil at kommunen skal gi bort tomter for at ungdom skal komme seg inn på boligmarkedet

Ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) varsler en stor omorganisering av Boligkontoret. Da skal de også se på hvordan kommunen kan gi bort tomter for å hjelpe unge inn på boligmarkedet.

STORE PLANER: Ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) har varslet store byggeplaner for at kommunen skal få flere kommunale boliger. Nå skal han ta tak i Boligkontoret og vil gjøre store endringer.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Før jul fortalte Gunnar Wilhelmsen om planene han har for å gjennomføre en boligreform i Tromsø kommune. I høst har iTromsø skrevet om hvordan den store mangelen på tilrettelagte kommunale boliger har ført til at kommunen har måttet leie hotellrom for hundre tusen kroner. Mangelen på tilpassede boliger har fått UNN-leger til å slå alarm og sier at det gjør det vanskeligere for rus og psykiatripasienter å bli friske.