Nedleggelsen av Kvaløysletta sykehjem:

Tromsø mangler 200 helsefagarbeidere – ordføreren vil ha kulturendring, mens opposisjonen peker på omdømmeproblem

Nedleggelsen av Kvaløysletta sykehjem, med tvangsflytting av beboere, har synliggjort store utfordringer innenfor helse- og omsorg.

HVA SKJER I HELSE- OG OMSORGSPOLITIKKEN?: Ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) har besvart muntlige og skriftlige spørsmål fra Ann-Sissel Enoksen (By- og landlisat), Bendik Hugstmyr Woie (Rødt) og Erlend Svardal Bøe (Høyre) om Kvaløysletta sykehjem, som er vedtatt nedlagt.   Foto: Ronald Johansen / Tom Benjaminsen / iTromsø

Eksklusiv

Etter den vedtatte nedleggelsen av Kvaløysletta sykehjem, der flere beboere nå flyttes mot sin vilje, venter ordføreren nå på svar fra kommuneadministrasjonen om hva som skal gjøre med bo- og velferdstilbudet fremover.