Formannskapet

Skogholt (SV) oppgitt over at Bøe (H) driver valgkamp i politiske møter

En diskusjon om elevers utbytte av skolehverdagen under pandemien, ble til en partipolitisk krangel mellom SV og Høyre.

UENIGE: Pål Julius Skogholt (SV) ble irritert på Erlend Svardal Bøe (H) under tirsdagens formannskapsmøte da sistnevnte bestilte kartlegging av elevers læringsutbytte under pandemien.  Foto: Frank Lande

Jeg tror ikke svaret på de utfordringene vi har er mer byråkratisk rapportering sånn at Bøe skal få anledning til å bruke det i valgkampen sin.

Pål Julius Skogholt (SV)
Eksklusiv

I tirsdagens møte i formannskapet stilte Erlend Svardal Bøe (H) spørsmål om kunnskapshull i Tromsøskolen på grunn av koronakrisen. Han viste til en krevende situasjon det siste året med smitteverntiltak og lengre perioder med digital undervisning.