Mens samfunnet har vært koronastengt, har Tommy Wirkola laget ny film: – Manuset tøyer strikken

Søndag hadde Tommy Wirkolas nye film førpremiere på Aurora kino Fokus. Før filmvisningen slo iTromsø av en prat med regissøren selv, hovedrolleinnehaver Aksel Hennie, og skuespiller Stig Frode Henriksen om alt fra vold, skamfering og menneskelig sårbarhet til lockdown i Hollywood og nordnorsk humor.

FØRPREMIERE: Før Tommy Wirkola (i midten), Aksel Hennie (til høyre) og Stig Frode Henriksen stilte opp på førpremiere til deres nye film, «I onde dager», fortalte de iTromsø mer om filmen og innspillingen.  Foto: Anna Wangensteen

Eksklusiv

De siste årene har den nordnorske regissøren Tommy Wirkola, kjent for filmer som «Kill Buljo» og «Død Snø», for det meste vært å finne i Hollywood. Da koronapandemien inntraff, satte han kursen mot Norge igjen, hvor han på rekordtid lagde filmen «I onde dager».