Denne skolen får både foreldre og ansatte til å skryte hemningsløst: – Det er en drømmesituasjon

Sommerskolen står i sterk kontrast til vanlig skole for både foreldre, ansatte og utdanningsforbundet.

BLOMSTERBINDING: Venninnene Katarina Lindseth Normann (11) og Kaia Uhlig Hauge (11) har fått blomsterbindingkurs fra NODA gjennom Tromsø Kommunes Sommerskole. Sommerskolen har samarbeidet med næringslivet på en ny måte, mener mor Anne Katrine Normann. På Sommerskolen har barna hatt valpeskole med Villmarkssenteret, hoppet hele dagen på Tromsø Eventsenter, bygget trehytter og klatret.  Foto: Sommerskolen

Eksklusiv

– Hun kom hjem med blomsterkrans på hodet, og hadde begynt å klatre i klatrevegg, noe hun aldri har gjort før. Hun var så glad for å være på Sommerskolen, sier Anne Katrine Normann.