Samferdselsleder i fylkeskommunen: – Det er ikke Arctic Race som bestemmer hvilke veier som skal utbedres

Ei uke før starten av årets Arctic Race of Norway så fylkesvei 87 slik ut. Nå er de potensielt farlige sprekkene i veidekket utbedret. – Det var planen uavhengig av sykkelrittet, sier avdelingsleder for samferdsel Øyvind Strømseth.

VI BESTEMMER: Avdelingsleder Øyvind Strømseth for samferdsel i Troms og Finnmark fylkeskommune sier det er de som bestemmer hvilke fylkesveier som skal utbedres. Ikke Arctic Race of Norway. Til høyre fylkesvei 87 for få dager siden.  Foto: Håkon Steinmo / John Strandmo

Eksklusiv

– Vi mottar ofte kjeft fra folk som beskylder oss for å utbedre veiene der sykkelrittet skal gå, og overser øvrig fylkesveinett. Men det er beskyldninger som ikke samsvarer med virkeligheten.