Skyting i Tromsdalen:

Hilmarsen vil ha langvarig avtale i Tromsdalen, men kommunedirektøren jobber fortsatt for å legge ned skytebanen

En avtale om skytebanen i Tromsdalen rykker stadig nærmere, men den vil gjelde kun for i år. Tromsø kommune er tydelige på at de ikke ønsker skytebane i Tromsdalen.

UENIGE: Øyvind Hilmarsen (til venstre) og TJFF vil bli i Tromsdalen, men Stig Tore Johnsen sier at de må følge opp kommunestyrevedtak om at det ikke skal være skytebane der.  Foto: Frank Lande/Ronald Johansen

Folk pleier å si til meg at advokat er et skittent yrke, men da pleier jeg å svare at hvis dere ikke hadde kranglet så mye så hadde det ikke vært bruk for dem.

Benjamin Notkevich (SV)
Eksklusiv

Det har vært stor motstand i Tromsdalen etter at Tromsø jeger- og fiskerforening (TJFF) varslet oppstart av skytetrening fra 2. august til 8. september. I et forsøk på å finne en løsning, inviterte kommunedirektør Stig Tore Johnsen bydelsrådet i Tromsdalen og TJFF til et møte på rådhuset i forrige uke.