Festklare Tromsøværinger: – Nå kan vi endelig danse!

iTromsø har vært ute i byen for å ta en stemningsrapport. Rundt hvert hjørne, i hver bakgate finnes festklare Tromsøværinger som er feirer den store gjenåpningen.

«SURRELISTISK» Los plantronics og Las Coronas spiller på Bastard i kveld. Denne gjengen har ventet på en skikkelig konsert siden korona kom: Brynjulv Grønvik (f.v.), Anna Grønvik Randal, Maja Sojtaric, Andreas Selfors  Foto: Jone Bergøy Nedrebø

Eksklusiv

På Prelaten begynner det å samle seg folk rundt bordene. Endelig er meteren borte, som betyr flere gjester og mer moro. Her kan sjeleglade utelivsentusiaster fortelle om en kjekk kveld og noe som de tror vil være en lys fremtid. På det første bordet sitter vennegjengen med Cornelius Berg, Kristian Nordli og Martin Gamst – de er klare for feiring.