Onsdag skal det megles i kulturstreiken – streikegeneralen på HT er ikke optimistisk for en snarlig løsning

De 35 ansatte på Hålogaland Teater som er tatt ut i streik får onsdag vite om meklingen fører til en løsning på streiken. Hvis ikke, trappes streiken ytterligere opp. Birgit Bøeng på HT er ikke optimistisk på at streiken får en snarlig løsning

STREIKEVAKE: 35 av de ansatte på Hålogaland Teater er tatt ut i streik. Om partene ikke kommer til enighet i onsdagens mekling, trappes streiken ytterligere opp. Til venstre i bildet står Ellen Dalen, nestleder i NTL. De andre er ansatte på Hålogaland Teater: Birgit Bøeng, Elbjørg Hanssen, Vivi-Ann Sømhovd, Thomas Myrvoll, Regine Wilhelmsen, Johanna Jensen, Linda Nilsen   Foto: Privat

Eksklusiv

Riksmekleren har kalt inn partene i kulturstreiken til megling onsdag morgen. Hvis partene ikke blir enige, tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik. Streiken er nå inne i sin sjuende uke. På Hålogaland Teater er 35 ansatte tatt ut i streik.