Jonny har skrevet bok om 80- og 90-tallet i Tromsø: – Mange vet ikke at Willy Haugli ble politimester i Oslo på grunn av en fleip

Avismannen Jonny Hansen gir ut ny bok i serien om Tromsøs historie. Boka om 80- og 90-tallet tar opp hendelser som mange husker, men også historier som ikke har vært like godt kjent. Som for eksempel hvordan den kjente tromsøskikkelsen Willy Haugli klarte å kapre jobben som politimester etter å ha fleipet om det.

PRODUKTIV FORFATTER: Pensjonert avisredaktør Jonny Hansen gir ut bok nummer 39. Denne tar for seg Tromsøs historie på 80- og 90-tallet og Hansen tror man finner rundt 100 forskjellige historier om hva som skjedde i byen på denne tida. Blant annet om da det ble arrangert karneval i byen og om den berømte rekordvinteren.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Historien som har gjort sterkest inntrykk på forfatter Jonny Hansen er av det dramatiske slaget.