Onsdag kveld avsluttet de sesongen med en maktdemonstrasjon da Senja ble smadret 5-0 hjemme på eget kunstgress.

– Akkurat nå føles det veldig godt. Dette var deilig, sier Sigurd Walle Ramberg (17) til iTromsø etter kampen.

Har du lest denne? Droppet søsterens bryllup for å spille 4.-divisjonskamp

Fyrverkeri og champagne

Etter seieren fikk de utdelt pokal fra Troms fotballkrets, noe som selvsagt skapte leven på kunstgressmatta på Kvaløya. Klubben stilte også opp med fyrverkeri(!) og (alkoholfri) champagne.

– Å få løfte pokalen gir en utrolig deilig følelse etter alt vi har lagt ned denne sesongen, forteller kaptein Roald Fosse (18) til iTromsø.

Også i fjor han Storelva med i kampen om kretsmesterskapet, men da ble TIL for sterke mot slutten.

Suverene

– De kom og tok kretsmesterskapet på vår hjemmebane. Derfor var det godt da vi sikret det, sier Sigurd Walle Ramberg, som er Storelvas toppscorer med 25 mål.

Han er overlegen toppscorer, akkurat som Storelva har været overlegne i serien. At de står igjen som kretsmester er helt fortjent. På 16 kamper har det kun blitt ett tap og to uavgjorte. Tapet kom borte mot serietoer Reinen/TUIL, og seieren mot Senja var sesongens 13. i serien.

– Det er herlig. Vi har kun jobbet for dette, og nå er vi der, sier Storelvas trener Bjørn Gjøvik.

Sesongens siste kamp var lenge spennende, men mot slutten herjet Storelva med gjestene fra Senja. Et tidlig selvmål av Senja og en strafferedning av Storelva-keeper Einar Eilertsen gjorde at det var 1-0-ledelse for hjemmelaget da lagene tok pause.

Barcelona-fotball

Da 2. omgang var halvspilt kom den forløsende 2-0-scoringen. Elias Fagerhaug Broks ble stående helt alene i feltet etter en dødball og skrudde ballen lekkert i buret.

Ti minutter før full tid satte hjemmelaget nummer tre. Sindre Granberg fikk ballen på 20 meter og skrudde ballen i en bue over keeper og i mål. Etter det handlet alt om Storelva, som viste Barcelona-takter i sesongavslutningen på Kvaløya.

Da Thomas Johansen chippet inn 4–0 like før slutt var det etter et meget lekkert angrep på få ballberøringer, men rødtrøyene ga seg ikke med det. Sekunder før dommeren blåste av kampen kriget Emil Jensen inn 5-0-målet etter litt klabb og babb i Senjas 16-meter.

– Sesongens store mål

Med det satte Johansen et verdig punktum for en strålende sesong for Storelva G19.

– Dette er sesongens store mål for oss, og det er det største vi har gjort på en fotballbane, sier kaptein Roald Fosse til iTromsø.

KAMPFAKTA

Storelva-Senja 5-0 (1-0)Scoringer: 1-0 selvmål , 2-0 Elias Fagerhaug Broks, 3-0 Sindre Granberg, 4-0 Thomas Johansen, 5-0 Emil JensenDommer: Åsmund A. Karlsen, Ulfstind ILTilskuere: 60

Storelva G19. Bakerst fra venstre: Marius Pedersen, Sigurd Walle Ramberg, Sindre Granberg, Einar Eilertsen, Mikael Mortensen, Tor Erik Jensen, Roald Fosse, Trym Hofsøy Gunnarsen, Emil Rafdal Jensen, Brian Gjøvik og Mathias Rabben. Foran fra venstre: Torstein Norum, Niklas Norø, Elias Broks, Aleksander Yttergård, Christian Olsen, Tobias Jensen og Thomas Engeness Johansen Foto: JØRUND WESSEL CARLSEN
Kaptein Roald Fosse jublet høyt da han som Storalvas kaptein kunne løfte pokalen. Foto: JØRUND WESSEL CARLSEN
Keeper Einar Eilertsen reddet straffe i 1. omgang, og holdt nullen mot Senja. Foto: JØRUND WESSEL CARLSEN