Tok sitt andre NM-sølv i biljard: – Utrolig stort

June Therese Håndstad fra TSI ble nummer to under NM i Oslo.

STOLT SØLVVINNER June Therese Håndstad ble nummer to bak Ine Helvik. Kendall Onstad tok bronsen.   Foto: PRIVAT

sport

– Jeg er veldig fornøyd. Det er over all forventning, sier Håndstad til iTromsø.

Hun tok sølv i 9-ball i konkurranse med ni andre.

Fire av fire gull

Etter finaletap mot Ine Helvik fra Svithun tok Håndstad sitt andre NM-sølv. Det forrige kom i 2011.

– Det er en stund siden sist. Det må jo holdes ved like, og i det siste har jeg ikke holdt på så mye. Derfor var det over all forventning, sier Håndstad.

Men opp til gullet var det et stykke, skal vi tro Håndstad.

– Da var det ikke mer krutt igjen. Hun som vant har tatt alle fire gullene på damesiden i år, så der nådde jeg ikke opp, sier Håndstad.

Rykket opp til eliten

Det ble en skikkelig jubelhelg for hele husstanden. Håndstads samboer, Vegar Lind, sikret opprykk til elitedivisjonen. Der er det bare plass til de 32 beste i landet.

– Det var herlig. Jeg var i eliten i 2013 og 2014, men rykket ned. Det føles veldig godt å være tilbake, sier Lind.

Nå går turen fra Oslo til det store utland. Lind og Håndstad skal spille europacup i Treviso.

– Her er det flere av de beste i Europa, så det blir stas, sier Håndstad.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport