Forfang hylles i sosiale medier: - Der satt den, Johann!

Johann Forfang (20) får fortjent hyllest fra fjern og nær etter dagens verdenscupseier.
sport

– Johanns første verdenscupsier!!! I dag går hopperen fra Tromsø inn i historiebøkene, skriver Hopplandslaget på Facebook.

– Der satt den! Gratulerer så masse med den første WC seieren! Det er så stort Johann Andrè Forfang, skriver bror og tidligere topphopper Daniel Forfang.

– Say no more (jeg sier ikke mer), skriver pappa Hugo Forfang og legger ved et bilde av vinneren på Facebook.

–  Gratulere kjære Johann Andrè med gullet! Velfortjent! skriver mamma Annfrid Forfang.

– Endelig! Gratulerer så mye, Johann, en velfortjent seier! skriver Thomas Krogedal fra hovedsponsoren Cinderella.

– Congratulations on his first win in the World Cup to Johann Andre Forfang! skriver FIS Ski Jumping på Twitter.

– For en fantastisk hopp-lørdag! Gratulerer så mye med den aller første verdenscupseieren, Johann! En enorm prestasjon! skriver iTromsøs Dag Sørli, som dekket denne sesongens hoppuke.

LES OGSÅ: Forfang tok sin første verdenscupseier

– Gratulerer mr. Johann Forfang! Satt som ei kule... Meget bra laginnsats også, skriver tidligere topphopper Henning Stensrud.

– Endelig!!! Guttedrømmen ble virkelighet. Gratulere med din første verdenscupseier, kjæresten min! I dag e du verdens beste skihopper. Nyt det, for det e så fortjent! skriver Forfangs kjæreste, Celina Robertsen.

– Historisk dag!! 1. verdenscupseier for Johann Forfang og for Tromsø Skiklub! Og det med en dommer fra Tromsø skiklub i dommerbua - Nico Sebergsen. Nå er det f... meg på tide å få på plass et ordentlig hoppanlegg i Grønnåsen! skriver Jan Eirik Johnsen.

– TIL gratulerer Johann Andre Forfang med hans første seier i verdenscupen i hopp. Vi er utrolig stolte over at du setter Tromsø på hoppkartet. En fantastisk ambassadør for idrettsbyen vår.

– Nesten litt uvirkelig å se Johann Forfang hoppe ned til sin første verdenscupseier. I rå og overlegen stil! Gratulerer til Hugo Forfang og resten av familien. I kveld blir det vel fyrverkeri på Kvaløya? skriver iTromsøs sportsjournalist Lars Eidissen.

– Isberget hiver seg på gratulasjonene! Hele Isberget gratulerer hele Tromsøs Johan Andre Forfang med verdenscupseieren idag! Dette viser at Tromsø er en stor idrettsby! Gratulerer! skriver Marius Brynjulfsen på Facebook.

–Her er en gutt som bør inspirere alle idrettsungdommer med et snev av ambisjoner i Tromsø, Nord-Norge og Norge. Langt fra den råeste fysikken og spensten, men den desidert råeste mentaliteten og evne til å terpe, terpe og terpe igjen på detaljer for å bli litt og litt bedre. Detaljer som i dag sikret Johann Andre Forfang sin første verdenscupseier i hopp. Gratulerer så mye! Enorm prestasjon!
Så unge, håpefulle, se og lær: Ut og øv! Og øv. Og øv. Og øv, skriver Nordlys-sportens Torje Dønnestad Johansen på Facebook.