Vi følger kampen med de viktigste hendelsene her:

** Kampen er slutt. Oppsal - TUIL 0-3. "Dalingan" med syvende seier av syv mulige i 2.-divisjon, avdeling 1.

TUIL har 21 poeng og leder tabellen foran Finnsnes som har 17 poeng. iTromsø har fulgt kampen via nordlys.no.

** 86. min: Vetle Vinje inn for Andreassen.

** 85. min: 0-3! Håkon Kjæve header fra 16 meter, den går over keeperen og i tverrliggeren og ned og i tverrliggeren - og inn! Kjæve er dermed tomålsscorer i kveld.

** 81. min: Mikkelsen ute og sykler i feltet, men TUIL får klarert.

** 78. min: Elias Skogvoll inn for Lysvoll.

** 73. min: Mathias Johnsen inn for Mienna.

** 63. min: Flott TUIL-spill igjen. Mienna og Kjæve kombinerer. Sistnevnte skyter utenfor. Like etterpå treffer Oppsal tverrliggeren - og på returen skytes det i nettveggen!

** 58. min: Gult kort til Mats Kristiansen, Oppsal.

** 53. min: Tomas Kristoffersen med frispark fra 22-23 meter. Går i muren og til corner.

** 2. omgang er i gang!

** 0-2 PAUSE. TUIL har vært klart best i første omgang.

** 34. min: Bra sjanse for Oppsal. Kristian Bjørseth skyter over.

** Halvtimen spilt. TUIL har foreløpig bra kontroll i tåka på Trasop kunstgress. Mienna med skudd like utenfor.

** 21. min: Godt Oppsal-skudd. Mikkelsen redder.

** 19. min: 0-2! Nydelig TUIL-spill! Skogvang Pedersen legger inn fra høyresiden. Lysvoll er lur og lar ballen passere. Håkon Kjæve scorer. Også den ballen sitter opp i hjørnet.

** 14. min: 0-1! Tomas Kristoffersen med en god pasning ut til Tor Martin Mienna på venstresiden. Han skjærer innover i banen og klinker den opp i nærmeste kryss.

** 8. min: Lysvoll med en bra mulighet, men det klareres til corner. Mienna med en stor sjanse på corneren - ballen går opp og treffer tverrliggeren på vei ned.

** TUIL spiller i røde drakter for anledningen.

** Kampen er i gang, og iTromsø følger den via Nordlys.no som sender den direkte.

** Ifølge fotball.no starter TUIL med dette laget: Adrian Mikkelsen - Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jenssen, Tobias Vibe, Simon Laugsand - Lars-Gunnar Johnsen, Tomas Kristoffersen - Håkon Kjæve, Tor Martin Mienna, Lars Henrik Andreassen - Vegard Lysvoll.

** Her er tabellen i 2.-divisjon, avd. 1.

** Kampen mellom Finnsnes og Skeid endte 0-0. Finnsnes har 17 poeng. Vinner TUIL i kveld, blir det altså fire poeng ledelse for "Dalingan".

** Akkurat nå spiller TUILs opprykksrival, Finnsnes, hjemme mot Skeid. Der står det 0-0. Kampen startet kl. 15.00.

FØR KAMPEN: Oppsal-TUIL starter kl. 17.30 på Trasop kunstgress. TUIL har seks seiere av seks mulige og leder 2.-divisjon, avdeling 1, med 18 poeng.