TUIL-damene avgjorde kampen før pause

Vant 4-1 over Furuflaten.

JUBEL TUIL-damene kunne juble for seier. Her fra tidligere denne sesongen. 

sport

TUILs damelag vant 4–1 over Furuflaten lørdag ettermiddag. Allerede til pause var stillingen 3-0, og da var kampen så og si avgjort.

Mona Ophus Johannessen ga TUIL ledelsen etter 12 minutter før Stina Mari Pettersen doblet ledelsen etter en snau halvtime. Like før pause satte midtstopper Amalie Strømme inn lørdagens tredje TUIL-mål.

Brente mange sjanser

Kvarteret før slutt satte Elin Beate Løvstad inn 4–0 før Furuflatens Katinka Emilie Thorsteinsen skaffet Furuflaten et trøstemål i sluttminuttene.

– Å slå Furuflaten 4–1 skal vi være fornøyde med, selv om jeg føler vi har flere sjanser vi skal sette i 1. omgang, sier målscorer Pettersen til Kvinnefotball TGS. Hun ble kåret til banens beste av nettstedet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport