Ny smell for Storm

Tromsø Storm tapte med stygge sifre hjemme mot Gimle.

Tromsø Storm tapte mot Gimle  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Slik endte kampen
  • TROMSØ STORM 55 (25)GIMLE 86 (43)
  • Perioderes: 9-20, 16-23, 10-19, 20-24
  • Poeng Storm: Aslak Smalås 11, Anders Solem 9, Simen Samuelsen 9, Henrik Lange 9, Johannes Lange 8, Audun Bangsund 6, Fredrik Sørum 3.
  • Flest poeng, Gimle: Nicholas Ryan Victor 16.
  • Flest returer, Storm: Aslak Smalås 3, Henrik Lange 3 og Simen Samuelsen 3.
sport

TROMSØHALLEN: Lørdag tapte Tromsø Storm med 15 poeng hjemme mot Gimle (64-79).

Søndag ble det enda styggere sifre og kampen endte til slutt 55-86 mot samme motstander.

- Det var litt dårligere resultat, men vi gjorde en bedre jobb i dag synes jeg. Vi hindret dem på returer i mye større grad, men så traff de til gjengjeld mye bedre på skuddene, så da ble det stygt, sier Tromsø Storm-spiller Henrik Lange til iTromsø.

- Ikke gøy

Lange innrømmer at det tar på å tape så mye hjemme.

- Det er ingen som liker å tape kamper og spesielt hjemme. Det er ikke gøy å bli såpass knust som vi har blitt i helgen, sier Lange.

Han tror imidlertid de reiser seg snart.

- Det er bare å peise på og se framover mot nye kamper.

Ny tøff kamp

Neste kamp er hjemme mot Asker Aliens neste søndag.

- Vi går alltid for seier, men vi møter en tøff motstander med to veldig gode importspillere, så det blir nok en veldig tøff kamp det også, sier Lange.

I andrekampen mot Gimle måtte de klare seg uten superveteran Hani Issalhi.

- Han skadet leggen i går. Jeg håper han er klar til neste helg, men vi får se, sier Lange.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport