- Det må jeg si er svært gledelig for klubben og for laget. Han har vært en del av Kvaløya i mange, mange år. At han velger å komme tilbake hit etter ett år ute, er svært gledelig, sier daglig leder i Kvaløya SK, Leif Arne Martinsen.

- Når Kvaløya ville ha meg tilbake i den spillende trenerrollen, så fristet det veldig. Klubben er veldig behjelpelig med at jeg kan melde meg på trenerkurs og den biten. Jeg begynner å tenke på tiden etter spillerkarrieren også, sier 24-åringen.

Fotballblogger

Han kjent som fotballbloggeren "OMT". Den biten er lagt på is. Neste år vil fokus være å hjelpe Kvaløya SK med å innfri målet om opprykk til 4.-divisjon.

- Klubbens mål er at vi skal rykke opp i første forsøk. Men det blir knallhard jobbing. Det blir mye tøffe kamper. Det bør være gode muligheter, så spørs det litt hvor lyst Fløya har til å rykke opp med 2. laget, for i såfall kan de stille sterke lag, sier Tjosaas.

Klubbens daglige leder viser til klubbens størrelse, med rundt 1.000 aktive medlemmer, og mener at man trenger et herrelag på høyere nivå i lokalfotballfotballn.

- Det må alltid være et mål for Kvaløya å holde et visst nivå i lokalfotballen. Da mener jeg 4.-divisjon er et godt steg på veien, sier Leif Arne Martinsen.

400-500 kamper

I tillegg til spillerrollen, blir "OMT" assistent for hovedtrener Knut Erik Grønli.

- Det er ønsket fra begge to med den sammensetningen. Knut Erik er fotballfaglig dyktig, skryter Martinsen.

Det har foreløpig ikke "OMT", men som han sier:

- Jeg har sett 400-500 fotballkamper de siste årene. Jeg vet hvordan fotball skal spilles, og vi skal legge en god plan, sier Ole-Martin Tjosaas