Djurgårdens forrige trener sa opp på grunn av trusler fra supportere.

Trenerjobben i det svenske hovedstadslaget er voldsomt. Det fikk klubbens forrige trener, Magnus Pehrsson kjenne på kroppen da han ble truet etter en svak sesongstart.

- Hele situasjonen er naturligvis både ubehagelig og ulykkelig. Det langsiktige arbeidet jeg har lagt ned sammen med spillere og ledere, fra ungdomsfotball til A-lag, påvirkes nå drastisk av noen individers mangel på respekt for klubben og meg som person, sa Pehrsson til NTB før han sluttet i slutten av april.

Nå er altså tidligere TIL-trener Per-Mathias Høgmo klar for den svenske eliteserieklubben.

Pehrsson mottok truslene fra supportere. I tillegg kom tre aupportere på treningsfeltet, og mente lagets resultater ikke holdt mål.

- Samtidig ble det poengtert i truende ordelag om hvilke konsekvenser videre dårlige resultater skulle få for Magnus Pehrsson som person. Hendelsen er politianmeldt av Djurgården Fotboll, meldte klubben i etterkant.

- Slik situasjonen ble eter mandagens og tirsdagens hendelser føles situasjonen min, både privat og som manager i Djurgården Fotboll, uholdbar, og jeg har derfor tatt avgjørelsen om å forlate klubben, sa Pehrsson til NTB.

Aftonbladets sportsbilag Sportbladet melder at Djurgården holder pressekonferanse om ansettelsen av ny trener klokken 13.30 i dag .