Jadon Sancho nektes å både spise og spille med lagkameratene i Manchester United, men skal man tro engelske medier forventes det ennå ingen beklagelse fra kantspilleren til Erik ten Hag etter å ha kalt ham en løgner på sosiale medier.

Men.

Det ser ut til at Sancho har tatt en form for grep i oppstyret. 23-åringen har tilsynelatende slettet sin egen Instagram-profil.

Den engelske spillerforeningen (PFA) tilbyr seg å bistå for å løse tvisten mellom United-sjefen og Sancho. Det skriver den engelske avisen The Times først.

Krangelen begynner nå å få store konsekvenser for driblefanten.

Tidligere i september ble 23-åringen utestengt fra å trene med førstelaget, og han har siden trent alene og med akademispillerne på Carrington – Manchester Uniteds treningsanlegg.

Men nå er den engelske landslagsspilleren også utestengt fra å bruke klubbens fasiliteter. Det inkluderer blant annet førstelagets spiseområde, skriver Mirror – og føyer til at Sancho også spiser med akademilaget.

Krangelen ser ennå ikke ut til å gå mot en løsning, og Sancho skal ha nektet å unnskylde seg. Nå har flere av lagkameratene, angivelig Marcus Rashford, Harry Maguire og Luke Shaw, oppfordret Sancho til å snu og be om unnskyldning til ten Hag, skriver blant andre ESPN.

Flere kilder til klubben hevder det ikke er noen vei tilbake for stjernespilleren før han unnskylder seg til egen sjef.

  • Tirsdag klokken 21.00 spiller Manchester United mot Crystal Palace i ligacupen. Kampen kan du følge i VG Live!