Bildene viser den britiske superstjernen på en yacht. Med seg som selskap har han blant andre Jenny Stray Spetalen (20), datteren til investor og milliardær Øystein Stray Spetalen (60).

Ifølge den britiske tabloidavisen The Mirror skal bildene være fra den spanske middelhavsøyen Ibiza. På båten er også skuespiller Eiza Gonzalez, samt filmregissør Baz Luhrmann og hans kone Catherine Martin.

Dette er ikke den første gangen Stray Spetalen menger seg med internasjonale stjerner. De siste årene har hun nemlig dukket opp på den røde løperen i Cannes, da blant kjendiser som Johnny Depp og Natalie Portman.

Spetalen har over 60.000 følgere på Instagram og i fjor ble det kjent at hun og søsteren Sophie Stray Spetalen hadde gått inn i eiendomsmarkedet, sammen med pappa Øystein Stray Spetalen.

VG har forsøkt å komme i kontakt med Jenny Stray Spetalen, foreløpig uten hell.

PÅ RØD LØPER: Her er Jenny Stray Spetalen under festivalen i Cannes tidligere i år. Foto: ERIC GAILLARD / Reuters / NTB

Hamilton var i aksjon senest på søndag da han kjørte inn til en tredjeplass på Silverstone. Neste løp er i Ungarn på Hungaroring neste søndag.

Hamilton ligger som nummer fire i sammendraget. Nederlandske Max Verstappen leder soleklart foran Red Bull-lagkamerat Sergio Perez.