Gjestene fra Skien maktet ikke å skape all verden mot et Stabæk-lag som har vært svært gjerrig under Jan Jönssons ledelse. Bæringene har holdt nullen i fire strake kamper og styrer mot fornyet kontrakt i Eliteserien.

0-0 betyr at Odd ikke evnet å legge press på Bodø/Glimt i kampen om ligasølvet. Molde har skaffet seg en luke på topp og er klar gullfavoritt, mens Glimt ligger tre poeng foran Odd med én kamp til gode.

Tvang Rossbach i aksjon

Etter en sjansefattig første omgang, der ingen av lagene noterte skudd på mål, så Stabæk et lite hakk farligere ut enn gjestene etter sidebytte. Sondre Rossbach måtte i aksjon et par ganger da Kasper Junker og Sammy Skytte forsøkte seg tidlig i omgangen.

I det 63. minuttet var hjemmelaget frampå igjen. Junker ble spilt opp av Kassi og fikk flere muligheter til å sende Stabæk i ledelsen, men Rossbach var i det umulige hjørnet.

Stabæk farligst

Odd fikk ikke til særlig mye offensivt på bortebane, og de fikk etter hvert nok med å demme opp for Stabæk defensivt. Torgeir Børven headet over fra god posisjon på tampen, men vertene var best i en sjansefattig kamp der ingen av lagene skapte nok til å ta tre poeng.

For Stabæk kan det ene poenget bli viktig, men det meste tyder på at blåtrøyene berger plassen i Eliteserien. Fire runder før slutt skiller det seks poeng ned til lagene under nedrykksstreken.