– Det var ikke et helt overbevist lag på banen. Vi var ikke bra. Palace hadde altfor mange «fotball-øyeblikk» hvor vi løp i feil retning, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp ifølge BBC etter kamp.

– Det virker som Liverpool har falt sammen den siste uken, sier Liverpool-legende Jamie Carragher hos Sky Sports.

Og han sier det med god grunn:

Eberechi Ezes scoring etter 14 minutter ble kampens eneste – og gjør at Liverpool mister viktige poeng i kampen om Premier League-tittelen:

  1. Man. City – 73 poeng – kamper spilt: 32

  2. Arsenal – 71 poeng – kamper spilt: 31

  3. Liverpool – 71 poeng – kamper spilt: 32

– Å slippe inn det målet var et fryktelig mål å slippe inn, med en helt umarkert spiller i boksen. Det kan ikke skje, men det skjer, sier Jürgen Klopp til Sky Sports.

Tror du Liverpool vinner ligaen?

Liverpool sløste fryktelig med sjansene søndag ettermiddag.

– Gutta i angrep må gjøre det bedre. Men gutta i forsvaret – laget som defensivt kollektiv – vi må gjøre det bedre. Noe som ikke er bra for suksess. Så frustrende i dag, sier Liverpool-back Andy Robertson, ifølge BBC.

Sist gang Liverpool tapte to strake hjemmekamper var mars 2021 (Everton 0–2 og Fulham 0–1).

Palace er det første laget som slår Liverpool på Anfield i ligasammenheng siden oktober 2022 (Leeds), ifølge BBC.

– Energinivået har vært dårlig, kroppsspråket er ikke det samme, sier Jamie Carragher.

– Det er 23. gang i alle turneringer Liverpool har sluppet inn først denne sesongen. Det er utrolig. Det holder ikke. Du kan ikke fortsette å gjøre det, sier Jamie Redknapp for Sky Sports.

– Crystal Palace fortjener ikke å miste ledelsen, men Liverpool fortjener ikke å tape denne kampen, sier Neil Lennon hos BBC.

Det er smått utrolig at Liverpool ikke scoret denne kampen. Udyktighet, uflaks og en meget god keeper i eks Man. United-keeper Dean Henderson sørget for Palace-seier.