– Det er ingen hemmelighet at jeg vil til Liverpool, det er klart at jeg vil jobbe der, sier Slot til ESPN.

Uttalelsen kom i forkant av Feyenoords 3–1-seier mot Go Ahead Eagles torsdag kveld.

– Klubbene er i forhandlinger, så jeg sitter på gjerdet. Vi må vente til en avtale er nådd, men jeg har full tro på at de skal klare det, fortsetter Feyenoord-manageren.

Lær mer om Arne Slot her:

Den 45 år gamle nederlenderen skal være Liverpools favoritt i jakten på Jürgen Klopps erstatter. Onsdag ettermiddag meldte The Athletic at Liverpool var i forhandlinger med Feyenoord om å kjøpe fri Slot.

Det første budet på ni millioner euro, altså cirka 120 millioner kroner, skal ha blitt avslått, skrev fotballnettstedet.

Ifølge den nederlandske avisen De Telegraaf kan Feyenoord kan kreve opptil 15 millioner euro for Slot. Kontrakten hans går ut sommeren 2026.

Liverpools titteljakt fikk seg en støkk da de tapte 0–2 mot byrival Everton onsdag kveld. Dersom Manchester City vinner sin hengekamp, vil de være fem poeng foran.

Etter tapet var Liverpool-kaptein Virgil van Dijk positiv til ryktene rundt Slot.

– Jeg mener Slot er blant de beste nederlandske trenerne for øyeblikket. Med tanke på filosofien og hans spillestil, tror jeg han kan bli Liverpool-manager, sa van Dijk til Sky Sports – og la til:

– Men jeg leser og hører at det er langt fra avgjort. Vi får se. Vi skal fokusere på det neste sesong, men det er lenge til.

  • Arne Slots Feyenoord kommer til å ende på annenplass i ligaen – bak suverene PSV Eindhoven. PSV tok torsdag sin største borteseier gjennom tidene i ligaen. Norske Oliver Braude (20) var blant «ofrene» da Heerenveen tapte 0–8. Seieren gjør at PSV bare trenger ett poeng for å sikre ligagullet. Tre kamper gjenstår. Ni poeng skiller lagene.